// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком сред 100те най- добри работодатели в България

08.06.2021

Най-ценният ресурс за една компания са хората. Разбира се, успехът и растежът включват и икономическия аспект. Голяма част от работата на мениджмънта в Региоком България обаче заемат проекти и действия, които мотивират и вдъхновяват служителите и подобряват професионалните взаимоотношения.

Затова постоянно събираме и анализираме информация за удовлетвореността и желанията на служителите - чрез редовни проучвания и срещи с представители на всички екипи. Позитивното настроение се дължи основно на благоприятната за служителите среда и добрата работна атмосфера. Всички действия и кампании, които организираме, се основават на тези два стълба на корпоративната култура.

Нашето мото „готини хора - добро настроение“, избран от самите служители, отразява тези ценности.

Планираните здравословни, спортни или социални събития се провеждат всеки месец. Въпреки пандемичната ситуация успяваме да ги реализираме. Някои от тях се провеждат онлайн, така че всеки може да се включи от различни места, дори и от вкъщи.

Отзвукът е изключително положителен и Регоком България получи награда през 2021 г.

Известният индекс за кариерно шоу 2021 * класира компанията сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година. Класацията се базира на български и международни награди, спечелени през последните 3 години.

Успешно внедрените стратегии за развитие на работодателската марка Региоком България и човешкия капитал служат като доказателство за добрата адаптация на компанията към динамичните условия в сектора на човешките ресурси.

Горди сме, че сме сред ТОП работодателите в България. Награди като тази ни показват, че сме на прав път и ни мотивират да станем още по-добри. Ядрото на високите стандарти за качество на Региоком България са нашите добри служители.

„Поздравяваме Региоком България за забележителните постижения и поставянето сред топ 100 на най-добрите работодатели в България. Наградите на компанията в различни категории за брандиране на работодатели и развитие на човешките ресурси са ясно доказателство за цялостния й подход към развитието и подкрепата на служителите. С усилията си да развива положителна работна среда, Региоком помага да превърнем България в предпочитано място за кариерно развитие. Щастливи сме, че можем да ви разкажем за тези успехи “, каза Симона Харизанова, съосновател на кариерното шоу.

Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.