// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком София статира нов проект

01.02.2023

Едни от най-големите международни компании в Германия и Австрия са поверили своите клиенти на Региоком София в сферата на телекомуниканциите и търговията.

Със стартирането на 2023 година, Региоком ще си партнира с един от най-големите телефонни оператори и доставчици на мобилен интернет в света, като по този начин ще открие над 50 нови работни места в София. За съвместното начинание Региоком България търси специалисти с високо ниво на владеене на немски език за позициите експерт целеви продажби и технически консултант.
Проектът дава и отлични възможности за кариерно развитие, тъй като с разрастването му ще се открият и нови позиции като ръководители на екипи, отговрници по качеството, ментори и др. Политика на компанията е за тези позции да се промотират вече настоящи сужители на Региоком България.

Ръководителят на проекта за България Кирили Николов разказа за своите очаквания във връзка с новото сътрудничество:

„Когато постъпих в Региоком България разбрах, че телекомуникационния сектор, продажбите и доволните клиенти са моята страст. Именно това ми даде голямо предимство в развитието ми и сега смело мога да кажа, че съм готов за новото предизвикателство. Повече от щастливи сме, че семейството на Региоком София расте и заедно с моя екип ще допринесем за развитието на компанията. Новите попълнения в проекта ще се потопят в света на телекомуникационните услуги като съвместната работа с немските ни партньори ще подпомогне кариерното им израстване. Важно е да споделя, че проектът предлага и атрактивно възнаграждение с отлична бонусна система, без конкуренция в бранша.“

Новопостъпилите служители на Региоком България ще преминат през качествено и задълбочено обучение за въвеждане в работния процес. Компанията предоставя и разнообразни социални придобивки, приятелска работна среда и възможност за гъвкаво работно време на 4, 6 и 8-часов работен ден.

При интерес, имате въможност да кандидатствате на jobs(at)regiocom.bg.

Кирил Николов и неговият екип ще се погрижат доброто настроение да е неизменна част от бъдещия проект, верни на фирменото мото „Готини хора с добро настроение!“

https://www.facebook.com/regiocom.bulgarien


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.