// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Компанията предлага кариерна реализация на немскоговорящи
Новини

Региоком откри нов офис във Варна и още 220 работни места

01.12.2021

На 01.12, Региоком откри своя втори Service Center офис във Варна, в който ще работят 220 специалисти с немски език.

На българския пазар сме от 2006 г. и оттогава не спираме да увеличава екипа си, който днес наброява над 1200 души, разположени в София , Варна, Бургас, Велико Търново и Русе.

Експерите, които търсим, ще се занимават с професионалното обслужане на клиенти на немския пазар по мейл и телефон в сферата на енергетиката.

„Новата година ще посрещнем с нов офис, нови проекти и много възможности за кариерна реализация. Плановете ни за растеж и през 2022 г. са големи, така че ще се стремим бързо да запълним работните места с готини и свежи колеги.“, споделя Виктор Охс, управител на новия офис на компанията във Варна.

„Тук живеят много немскоговорящи и висококвалифицирани специалисти. Региоком предлага много добра възможност за реализация на хората, които са избрали морския град.“, допълва Яна Людериц, управител на Региоком България.

Новият офис се намира на много комуникативна локация в кв. „Левски“. Разпростира се на над 1000 кв. м. и предлага на своите служители модерни и комфортни пространства за работа и почивка.

Повече за отворените позиции и възможностите, които предлагаме, можете да видите на страницата на regiocom или във фейсбук.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.