// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком България продължава да стартира нови проекти в София

05.09.2023

Региоком България е немска компания в BPO сферата, основана през 1996 година. От стартъп с трима съдружници бързо се превръща в концерн с над 6000 служители в над 22 локации в Европа, Азия и Южна Америка.

През 2006 година във Варна отваря врати първият офис в България, като днес те вече са седем – в София, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Добрич и Стара Загора. Основната дейност на компанията е обслужване на клиенти в сферата на комуникациите, енергетиката и онлайн търговията. Едни от най-големите международни компании в Германия и Австрия са поверили своите клиенти на Региоком България и се радват на успех вече над 10 години.

Успешната експанзия на Региоком България продължава. В началото на годината в София стартира партньорство с един от най-големите телефонни оператори и доставчици на мобилен интернет в света. Благодарение на изграденото доверие, високото качество на обслужване, изключителната удовлетвореност на клиентите и добрите финансови резултати нашият партньор отново избра Региоком офис София за разрастването си с нови проекти.

Новият ни проект е насочен към обслужване на бизнес клиенти, като включва обработка на входящи и изходящи телефонни запитвания, както и писмена кореспонденция.

Ръководителят на проекта за България, г-н Кирил Николов споделя своите впечатления и очаквания във връзка с разрастването на  сътрудничеството:

„През изминалите месеци с колегите успяхме да изградим силен екип, с който да постигаме нашите бизнес цели. В основата на доброто ни представяне стоят прекрасните хора, с които ежедневно работим – мотивирани, амбициозни, ориентирани към постигане на резултати и осигуряване на добро клиентско преживяване. Уверен съм, че с разрастването на проекта ще привлечем още съмишленици, които да имат интерес към В2В-сферата и така да разширим спектъра от предлагани услуги.

Новопостъпилите служители на Региоком България ще преминат през практически насочено въвеждащо обучение. Компанията предоставя богат пакет социални придобивки, удобна локация, приятелска работна среда и възможност за гъвкаво работно време на 4, 6 и 8-часа.

Свържете се с нас на jobs(at)regiocom.bg или директно кандидатствайте на кариерната страница на Региоком България тук.

Нашите партньори и колеги знаят, че сме верни на фирменото мото „Готини хора с добро настроение!“ Убедете се и вие!

Можете да следите новостите на нашата Facebook страница и в нашия YouTube канал.

Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.