// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком България откри пети офис с над 250 работни места в България - Бургас

01.08.2020

Компания regiocom, специализирана в професионалното обслужване на клиенти на немски език, присъства на българския пазар от 2012 година, като от август 2020 има офис и в Бургас. Фирмата планира да открие над 250 работни позиции в различни направления.

За нея работят повече от 5 000 служители на 20 локации в Германия, Австрия, Турция  и България. regiocom e един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основните ѝ клиенти са водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

Проектите, по които ще стартира работа бургаският офис, са за голяма немска верига за електротехника и немска банка. Освен това се планират и други проекти.

„Сигурна съм, че откриването на офиса в Бургас е едно наистина добро решение. Сега, малко преди старта, вече имаме контакти с много интересни хора. С Бургас, нашият екип от 700 души във Варна, София, Велико Търново и Русе, ще стане още по-силен. Тук има много добре образовани хора с отлично ниво на езика. Ние ще можем да им предложим сигурни работни места с прекрасни възможности за кариерно развитие. Много се радвам за това!“, заяви Яна Людериц, управител на regiocom – България.

Модерният офис на компанията се намира в Смарт бизнес център и се разпростира на близо 1000 кв.м. Към чисто новите работни пространства има и специално обособени зони за релакс, оборудвани със съоръжения за развлечения и спорт.

„Компанията се отличава с изключителна фирмена кулутра и се отнася с грижа и внимание към своите хора. Освен на всевъзможни допълнителни придобивки, всеки месец служителите се радват и на различни акции, събития и тиймбилдинги, които сплотяват и мотивират екипа.“, разказва Мирослав Маринов, проект мениджър за бургаския офис.

 

Повече за атмосферата в Региоком и отворените позиции, можете да откриете на тук или  на фейсбук страницата на компанията.

 


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.