// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком актуализира възнаграждението си за специалисти с немски език

01.04.2022

Вече 10 години Региoкoм успешно предлага услуги в сферата на обслужването на клиенти на добре познати немски компании. По повече от 15 проекта на 5 локации работят повече от 1300 служители. Един добър повод да погледнем назад към изминатия път на успешно развитие и да съберем още повече сили за бъдещето. Наред с малки изненади по повод фирмения юбилей и предстоящото юбилейно парти, много колеги ще бъдат зарадвани и с актуализиране на възнаграждението. Увеличаващата се инфлация и повишаването на минималната заплата също играят голяма роля в тази ситуация.

От април 2022 година един от най – големите доставчици на електроенергия и газ в Германия е част от клиентското портфолио на Региоком Бургас. Служителите ни предоставят компетентно обслужване по телефон на теми, свързани със сключване на договори за газ и електроенергия, промяна на тарифни планове, продуктово консултиране и др.

Това, което отличава новия ни проект е работното време. Изключително удобни смени в диапазона 09:00 - 19:00 часа от понеделник до петък, което гарантира баланса между личен и професионален живот. В допълнение към това, служителите ни получават богат социален пакет – допълнително здравно осигуряване, до 26 дни платен годишен отпуск, премиии за храна и работа от вкъщи и възможността да избират между гъвкаво работно време на 4, 6 и 8-часов работен ден. През май месец ръководството на компанията взе решение за актуализация на заплатите. Атрактивното възнаграждение, съобразено с динамичната обстановка на пазара и нарастващата инфлация гарантира сигурност и  финансова стабилност за нашите служители.

За да са добре подготвени и уверени, на новите колеги предостаявяме качествено и задълбочено обучение и въвеждане в работата. По време на обучението те вече са служители на компанията и получават месечно възнаграждение, както и всички допълнителни придобивки, описани в договора. Следващата възможна стартова дата е в началото на месец юни.

При интерес, имате въможност да кандидатствате на jobs(at)regiocom.bg или да зададете своите въпросите на нашия екип по подбор на персонал на телефон +359 56 999 414.

Добре дошли сте в голямото семейство на Региоком България!

„Признанието и оценяването на нашите служители се изразява както в ангажираността на управленските кадри, така и в многобройните възможности за развитие в различни области. От друга страна, за нас е важно всеки да бъде възнаграден спрямо заслугите и постиженията си.  Една добра основна заплата е също толкова важна, колкото бонусите и приходите от продажби. Предимство в това отношение  имат нашите дългогодишни служители. Онези, които са достатъчно компетентни и комуникативни, си осигуряват една много висока месечна  заплата. Актуалната ситуация, не само в България, води до все по-голям натиск  върху населението. Покачващите се цени носят със себе си несигурност. Бихме искали да покажем на нашите служители, особено в тези трудни времена, че те са нашият най-ценен ресурс.  Затова инвестираме допълнително в актуализация на заплатите, обвързани с резултатите и повишаване на основното възнаграждение за нови кандидати. Това решение е печелившо  за всички ни. В това съм сигурна.“, споделя Яна Людериц, управител на Региоком България.

В региона немският работодател е известен с отличните условия на труд и богатия социален пакет, които предлага.  След  значителното увеличение на основната заплата, предложението на Региком няма да има аналог сред конкуренцията на местния пазар на труда. Компанията продължава да расте на вече познатите локации във Варна, Русе, София, Велико Търново и Бургас. Нови проекти от различни браншове на обслужването на клиенти, както и интересни  IT проекти  за 2022 година вече са в планиране.

Повече за отворените позиции с немски език може да видите в кариерната секция на нашата страница или във фейсбук, а кандидатурите си може да изпращате директно на jobs(at)regiocom.bg.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.