// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком активно набира специалисти с немски за най-новия си проект във Варна

07.04.2022

През тази година активно ще търсим специалисти за най- новия си проект във Варна, като така ще предложим още повече възможности за кариерно развитие.

 

Региоком вече има над 1300 служители в 5 офиса в страната и работи с водещи концерни в Европа в сферата на енергетиката, търговията, телекомуникациите и др.

Кандидатури приемаме на

Очакваме с нетърпение нашите нови свежи колеги.

„Отваряме още една страница от успешната история на Региоком! Новият ни проект е изключително интересен и открива множество възможности за кариерна реализация с немски език. Вярвам, че заедно ще изградим нещо голямо и значимо.“

„Това, което е изключително привлекатено за служителите в този проект са дневните смени. Работното време е в часовия диапазон между 09:00ч и 19:00ч, а през уикендите колегите могат да се посветят на семейството и любимото си хоби. Компанията се стреми да осигури на своите служители едни от най-добрите условия на труд в региона. От май месец бяха взети мерки и за актуализации на заплатите, защото служителите са най- ценният ресурс. В допълнение на  отличното възнаграждение предлагаме и страхотен социален пакет – до 26 дни платен годишен отпуск, дневни смени без събота и неделя, премии и бонуси, допълнителна здравна застраховка, покриване на транспортни разходи, фирмени събития, гъвкаво работно време и още много! Предишен опит дори не е нужен, защото имаме специално обучение, което подготвя кадрите за реалния работен процес“, разказва Илияна Атанасова, рекрутър във Варна.


Въпроси, съвети, предложения Пиши ми! Ще се радвам на новини от теб!

Rositsa Nikolova
Ръководител отдел маркетинг и подбор на персонал

Контакти:
+359 895 521 351
Изпрати имейл »

 

Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2023. Alle Rechte vorbehalten.