// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком активно набира специалисти с немски за най-новия си проект във Варна

07.04.2022

През тази година активно ще търсим специалисти за най- новия си проект във Варна, като така ще предложим още повече възможности за кариерно развитие.

 

Региоком вече има над 1300 служители в 5 офиса в страната и работи с водещи концерни в Европа в сферата на енергетиката, търговията, телекомуникациите и др.

Кандидатури приемаме на

Очакваме с нетърпение нашите нови свежи колеги.

„Отваряме още една страница от успешната история на Региоком! Новият ни проект е изключително интересен и открива множество възможности за кариерна реализация с немски език. Вярвам, че заедно ще изградим нещо голямо и значимо.“

„Това, което е изключително привлекатено за служителите в този проект са дневните смени. Работното време е в часовия диапазон между 09:00ч и 19:00ч, а през уикендите колегите могат да се посветят на семейството и любимото си хоби. Компанията се стреми да осигури на своите служители едни от най-добрите условия на труд в региона. От май месец бяха взети мерки и за актуализации на заплатите, защото служителите са най- ценният ресурс. В допълнение на  отличното възнаграждение предлагаме и страхотен социален пакет – до 26 дни платен годишен отпуск, дневни смени без събота и неделя, премии и бонуси, допълнителна здравна застраховка, покриване на транспортни разходи, фирмени събития, гъвкаво работно време и още много! Предишен опит дори не е нужен, защото имаме специално обучение, което подготвя кадрите за реалния работен процес“, разказва Илияна Атанасова, рекрутър във Варна.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.