// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Regiocom с награда за „Стратегия за управление на таланти“ в Career Show Awards 2021

14.09.2021

Regiocom е сред финалистите във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2021 в категория „Стратегия за управление на таланти“. Благодарение на програмата за развитие на таланти и направените иновации в нейното онлайн провеждане regiocom се класира на трето място. Кандидатурата на компанията беше високо оценена от журито на Career Show Awards измежду 350 фирми, включили се в тазгодишния конкурс.

“Награди като тази са най-удовлетовряващи, защото ни показват, че сме на прав път и ни мотивират да бъдем още по-добри. Ние сме убедени, че най-ценната инвестиция е в нашите служителите. Стремежът към развитие на потенциал и таланти е това, което превръща един бизнес в успешен.“, споделя Яна Людериц, управител на regiocom България. 

Career Show Awards e ежегоден конкурс, който поощрява добрите практики, стимулира иновативните подходи и отличава успешните стратегии. С това се повишава разпознаваемостта на работодателската марка и се открояват процесите за привличане, задържане и развитие на служителите.

“Поздравяваме всички участници в тазгодишното издание на Career Show Awards за иновативните и креативни проекти, които представиха. Постиженията на regiocom в посока развитие на човешкия капитал и работодателската марка им спечелиха заслужено признание. Щастливи сме да бъдем платформата, която поставя под светлината на прожекторите добрите стратегии за създаване на здравословна и мотивираща работна среда в България”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Политика на regiocom е да се промотират за по-високи позиции служители на компанията, като за целта фирмата инвестира в развитието на човешкия капитал. Програмата за таланти на regiocom претърпя няколко основни иновации през последната година. Днес тя се провежда напълно дистанционно чрез различни тулове и в сътрудничество с офисите на фирмата в Германия и менторство от доказали се професионалисти в сферата.

Резултатите от прoграмата също са налице - през 2021 г. общо 78 участници от всички офиси на фирмата по света се обучават и надграждат уменията си, за да заемат по-високи или ръководни позиции в компанията.

“Радваме се, че от петте офиса в България се включват  общо 28 участници“, споделя Антие Бауер, ръководител на програмата за таланти в Германия. В момента в програмата за 2021 г. се обучават 16 колеги за тийм лидери и 12 за коучинг. Досега всички завършили таланти продължават да изпълняват успешно новите си роли.

Представените от работодателите стратегии са  оценени от престижно жури от признати професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери. Career Show Awards се открояват с пълната прозрачност, като след обявяване на победителите всички кандидатури, оценки и коментари на журито стават публични.

Цялото класиране и победителите в Career Show Awards са публикувани на сайта https://careershow.bg/awards/winners/.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.