// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

regiocom открива шести офис в България – в Стара Загора.

12.07.2022

Изключително щастливи сме да обявим, че следващия офис на Региоком България ще бъде точно в Стара Загора. Планираме да открием над 50 работни позиции в града в различни направления.

За Региоком работят повече от 6 000 служители на 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина.  regiocom e един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основните ни клиенти са водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

"Сигурна съм, че откриването на офиса в Стара Загора е едно наистина добро решение. Сега, малко преди старта, вече имаме контакти с много интересни хора. Със Стара Загора, нашият екип от над 1300 служители във Варна, София, Велико Търново, Русе и Бургас, ще стане още по-силен. Тук има много добре образовани хора с отлично ниво на езика. Ние ще можем да им предложим сигурни работни места с прекрасни възможности за кариерно развитие. Много се радвам за това!“, заяви Яна Людериц, управител на Региоком България.

Модерният офис на компанията се намира в City Center Stara Zagora и се разпростира на  на над 400 кв.м. Към чисто новите работни пространства има и специално обособени зони за релакс, конферентни и обучителни зали. Ще открием над 50 работни места в офиса за кадри с високо ниво на немски език. А с опцията за работа от вкъщи ще даде на много немскоговорящи хора от близките населени места, възможността да работят за утвърдена европейска компания.  

„Региоком се отличава с изключителна фирмена кулутра и се отнася с грижа и внимание към своите служители. Радвам се, че заедно с бъдещите колеги от Стара Загора ще имаме възможността да допринесем за развитието и успеха на новия офис. Каня всички, които имат желание да се запознаят от близо с възможностите, който предлага Региоком България, да заповядат на 20 юли (сряда) от 14:00ч до 18:00ч на място в офиса. Точният адрес е бул. „Княз Ал. Батенберг“ 28, ет.1“, сподели Ясен Куманов, проект мениджър за офиса в Стара Загора.

Повече за условията, които предлагаме може да разберете тук.  Последвайте и фейсбук страницата ни, за да видите повече от фирмената култура и живота в Региоком България.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.