// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Днес немският работодател Региоком празнува 10 години успехи в България

15.03.2022

На 15-ти март тази година немската компания Региоком отбелязва 10 години от откриването на първия си Сървиз център в България. През 2012 година във Варна стартират първите служители, които работят за голям енергиен концерн и обслужват крайни клиенти на немски език по телефон и имейл.

 

От своето създаване до сега Региоком е разкрила над 1300 работни места у нас и е отворила 5 офиса в София, Варна, Бургас, Велико Търново и Русе. Плановете за растеж и през тази година са амбициозни и включват още нови локации.

 

Основната дейност на компанията е обслужване на клиенти в сферата на телекомуникациите, енергетиката, онлайн търговията и транспорта, като до момента в портфолиото си българският клон има над 15 успешно реализирани проекта. Едни от най-големите немски концерни са поверили своите клиенти на Региоком и се радват на успех вече 10 години.

Освен като Сървиз център Региоком развива и много успешна дейсност в IT сферата. Над 250 IT специалисти в Германия и България разработват софтуерни продукти и системи за различни контрагенти в множество сектори на немската икономиката.

 

Въпреки предизвикателствата през изминалите две години, Региоком България се доказва като стабилен и сигурен работодател на българския пазар. През 2020 година, в пика на пандемията, фирмата отваря нов офис в град Бургас с над 250 работни места и дава възможност за кариерно развитие на стотици хора.  През същата година отличен растеж отбелязват и останалите офиси в страната. Заради несигурността по време на пандемията много българи са се завърнали от чужбина и са намерили реализация в компанията, която е организирана изцяло по немски стандарти.

 

„Нивото на немкоговорящи специалисти в България е изключително добро и отговаря напълно на високите немски стандарти за качество. Резултатът от тази симбиоза е изключително качество на услугите, които предлагаме на своите клиенти. Служителите  ни пък получават сигурна работа и възможност за кариерна реализация в интернационална компания с над 6000 служители на над 20 локации в Европа.“, споделя  Яна Людериц, експанзионен мениджър и управител на Региоком България.  Тя изтъква, че като работодател компанията се отличава със своята корпоративна култура, вниманието и грижата към служителите и добрата работна атмосфера.

 

Своят рожден ден Региоком  България ще отбележи с множество мероприятия и онлайн активности през цялата година. Всеки, който иска да успети празничния дух или да стане част от екипа на компанията, може да следи всички новости в социалните  ѝ канали и на кариерната страница.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.