// Karriere
Einfach anrufen Spontan bewerben
Новини

Региоком Бургас стартитра с нов проект в сферата на енергетиката

21.04.2022

Петият офис на Региоком отвори врати в Бургас през лятото на 2020г. Изключително горди сме, че вече над 170 служители обслужват клиенти на водещи концерни в сферата на телекомуниканциите, търговията и енергетиката.

От април 2022 година един от най – големите доставчици на електроенергия и газ в Германия е част от клиентското портфолио на Региоком Бургас. Служителите ни предоставят компетентно обслужване по телефон на теми, свързани със сключване на договори за газ и електроенергия, промяна на тарифни планове, продуктово консултиране и др.

Това, което отличава новия ни проект е работното време. Изключително удобни смени в диапазона 09:00 - 19:00 часа от понеделник до петък, което гарантира баланса между личен и професионален живот. В допълнение към това, служителите ни получават богат социален пакет – допълнително здравно осигуряване, до 26 дни платен годишен отпуск, премиии за храна и работа от вкъщи и възможността да избират между гъвкаво работно време на 4, 6 и 8-часов работен ден. През май месец ръководството на компанията взе решение за актуализация на заплатите. Атрактивното възнаграждение, съобразено с динамичната обстановка на пазара и нарастващата инфлация гарантира сигурност и  финансова стабилност за нашите служители.

За да са добре подготвени и уверени, на новите колеги предостаявяме качествено и задълбочено обучение и въвеждане в работата. По време на обучението те вече са служители на компанията и получават месечно възнаграждение, както и всички допълнителни придобивки, описани в договора. Следващата възможна стартова дата е в началото на месец юни.

При интерес, имате въможност да кандидатствате на jobs(at)regiocom.bg или да зададете своите въпросите на нашия екип по подбор на персонал на телефон +359 56 999 414.

Добре дошли сте в голямото семейство на Региоком България!

„Започвайки още едно ново предизвикателство се надяваме да привлeчем и задържим мотивирани и образовани хора от бургаски регион, които да предпочетат кариерно развитие в родното си място. Нашият нов проект ще предостави възможност за работа на над 30 немскоговорящи служители до края на тази година.„ – Мирослав Маринов, мениджър на проекта.


Initiative ergreifen & bei regiocom bewerben

Jetzt initiativ bewerben

© regiocom SE 2024. Alle Rechte vorbehalten.